ISO9001 ISO14001

Auto puhtaaksi myös itsepalveluna - hallin suojassa

Itsepalvelupesu:

Automaattipesun lisäksi Kiviniitty CarWash mahdollistaa sinulle auton puhdistuksen itsepalvelupesuhallissa. Sastamalan hallissa on käytössäsi painepesuri, imuri, tekstiilipesuri ja mattopesuri, minuuttiveloituksella. Huittisten itsepalveluhalliin painepesuri on tulossa alkuvuoden 2018 aikana.

Painepesuri mahdollistaa moottoripyöräsi, moposi, mopoautosi, veneesi, asuntoautosi tai muun sellaisen laitteen pesun, jota automaattipesuun ei voi ajaa. Samalla suoritat kätevästi imuroinnin tai tekstiilipesurilla voit pestä penkit.
Itsepalvelupesussa ei kuitenkaan saa puhdistaa rasvaisia tai öljyisiä koneita.

Itsepalvelupesulassa on minuuttiveloitus, 0,50€ / minuutti. Veloitukseen kuuluu laitteiden käyttö. Huom. Painepesuria ja sisäpuhdistuslaitteita ei voi käyttää samanaikaisesti.

Miten toimia?

Osta sisäpesuhalliin aikaa joko Kiviniitty Carwashin maksutolpalta tai maksa aika RFID-kortilla. Aja sisään halliin ja aloita autosi puhditus. Kaikkien laitteiden käyttö kuuluu hintaan.

Sastamalan itsepalveluhallissa sinun on ensin valittava että käytätkö painepesuria vai sisäpuhdistuslaitteita. Mikäli valitset painepesurin käytön, hallin ikkunan eteen ja sisäpesulaitteiden eteen laskeutuvat suojaverhot muutamassa sekunnissa. Kun suojat ovat oikeassa asennossa, on painepesuri käyttövalmis. Valitsemalla sisäpesulaitteet, verhot nousevat ja voit aloittaa esim. imuroinnin.

Kun aika on käymässä vähiin, kolmen minuutin kohdalla kuulet äänimerkin. Äänimerkki toistuu kahden ja yhden minuutin kohdalla. Ovet aukeavat kun aika on nollassa ja ajat autosi ulos.

Jäljellä oleva aika näkyy sisälle halliin kellossa. Ulkona näkyy sama kello jonottaville asiakkaille.

HUOM!

Lisäaikaa et voi käydä ostamassa muuten kun ajamalla auton ulos, ostamalla lisäaikaa ja ajamalla taas sisään.

Hallista pääset halutessasi pois myös ennen täyttä aikaa. 

Sisäpesuhallissa on käytettävissäsi WC.

 

Sisäpesuhalli