Kiviniityn auto- ja maatalouskonehuolto

Autohuolto merkkiin kuin merkkiin

Ajanmukaisissa tiloissa ja huippulaitteilla toimiva autohuoltopalvelumme käsittää kaikki huollot ja korjaukset automerkkiin katsomatta. Toistakymmentä autonosturia ja lähes 1000m2:n toimivat tilat mahdollistavat sen, että kaikki huolto- ja korjaustyöt toteutetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Alan rautaiset ammattilaiset, koulutetut asentajamme takaavat, että juuri sinun autosi saa parhaan mahdollisen käsittelyn. Merkkihuollot ovat aina olleet Kiviniityn yksi ylpeyden aiheista, valtuutettuna Mercedes-Benz huollollamme on pitkä historia ja lisäksi toimimme Volvon lähihuoltopisteenä.

AD-korjaamona huollamme myös kaikki muut merkit.

AD-Lasku

- Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta, todennat vain henkilöllisyytesi ja annat viralliset yhteystietosi

- Hyväksyt allekirjoituksellasi ostotapahtuman ja saat postitse kotiisi laskun sekä erämaksusopimuksen

- Voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin ja ehtoihin rauhassa kotona

- Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa

- Jos haluat jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle, voit laskun saatuasi valita sinulle paremmin sopivan maksuajan ja tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa bill.collectorpayments.fi

- Hyödykesidonnainen kertaluotto mahdollistaa yhden ostoksen maksamisen erissä, eikä sido sinua pysyvään luottosuhteeseen

- Ostokseen lisätään 5 € maksutapalisä

- Tarkemmat ehdot ja lisätiedot löydät osoitteesta www.ad-finland.com/ad-lasku

AD-Lisäturva

AD-ketjun 24 kk lisäturva kaikille töille ja osille veloituksetta

Vuoden 2009 alusta lähtien AD-ketjun kansainvälinen 24 kuukauden lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työt ja asennetut varaosat työvirheiden, raaka-aineiden tai valmistusvikojen osalta.

Tärkeää!

AD-autokorjaamo antaa jokaisen korjaus- tai huoltotyön yhteydessä päivämäärällä varustetun laskun, josta ilmenee suoritettujen töiden kuvaus.

Lasku tulee säilyttää vähintään 24 kuukautta. Se on todistus siitä, että huoltotyöt suoritettiin AD-autokorjaamossa, ja sitä tarvitaan myöhemmin lisäturvaehtoihin vedotessa.

Lisätiedot AD-Lisäturvasta löydät osoitteesta www.ad-autokorjaamo.fi/autokorjaamo/ad-lisaturva

Autohuolto yhteystiedot

Kivisenojankatu 7
38200 Sastamala

Avoinna
ma-pe 8.00-16.30
kaisa.kiviniitty@kiviniityn-auto.fi

Maatalouskonehuolto merkkiin kuin merkkiin

Osaavaa ja joustavaa maatalouskoneiden huoltoa ja korjausta jo kolmannessa polvessa, toimialueena koko maakunta. Tarvitseepa puimurisi, traktorisi tai vaikka ruohonleikkurisi huoltoa tai korjausta, voit luottavaisin mielin jättää ongelmat Kiviniityn ratkottavaksi.

Onko traktori ojassa, pitääkö puimuri siirtää Kiviniityn huoltohalliin, tarvitaanko hinausapua? Ei hätiä mitiä, Kiviniitty hoitaa ammattitaitoisesti isompienkin koneiden siirrot, nostot ja hinaukset.

Maatalouskonehuolto yhteystiedot

Kivisenojankatu 7
38200 Sastamala

Avoinna
ma-pe 8.00-16.30
kalle.kiviniitty@kiviniityn-auto.fi
Palaute