Asiantuntevaa palvelua! Laaja ja laadukas valikoima!

Kokonaisvaltainen palvelu

Kaksi toimipistettä // yli neljäkymmentä ammattilaista palveluksessasi // lähes 90 000 tuotenimikettä heti varastossamme // kymmeniä tunnettuja tuotemerkkejä // useita vahvoja ketjuedustuksia //

Edustamamme merkit viestivät tunnettua laatua ja vahvaa osaamista sisältäen mm. käsi-, paineilma-, sähkö- ja erikoistyökalut hintatietoisille kuluttajille, yrityksille ja teollisuudelle.

Tuotevalikoimaamme kuuluu monipuolisesti mm. ammattilaisten tarvitsemat työkalut, koneet ja laitteet, auton lämmitys- ja ilmastointilaitteet sekä kuljetusjärjestelmät. Laaja valikoima työvaatteita, -jalkineita ja -suojaimia

Erikoisosaamisemme kattaa laajan autovaraosavalikoiman, voiteluaineet, kemikaalit sekä raskaan kaluston ja maatalous- ja työkoneiden varaosat.

IKH Työkalut ja Varaosat

IKH Työkalut –kauppiasverkoston johtoajatuksena on tarjota asiantuntevaa palvelua tekeville ihmisille huomioiden niin kuluttajien kuin ammattikäyttäjienkin tarpeet. Laajaan valikoimaan kuuluu mm. käsi- ja sähkötyökalut, puunja metallintyöstökoneet, hitsaus- ja paineilmalaitteet, painepesurit, nosto-, sidonta- ja kiinnitystarvikkeet sekä työvaatteet ja suojaimet. IKH varaosat - Maatalousyrittäjiä ja koneurakoitsijoita palveleva IKH Varaosat –kauppiasverkosto on erikoistunut traktorin varaosien, tarvikkeiden ja maatalouskoneiden kulutusosien myyntiin. Valikoimaan kuuluu mm. varaosia yli 2000 traktorimalliin. Useimmat tuotemerkit ovat kansainvälisesti tunnustettua ensiasennuslaatua.

www.ikh.fi

AD Varaosaliike

AD on Suomen ja koko Euroopan suurin ketju, joka myy ja markkinoi auton varaosia, lisävarusteita, tarvikkeita, siis kaikkea mitä autoilija kaipaa, riippumatta auton merkistä tai iästä.
Laatu ja luotettavuus ovat toimintamme avainsanoja. Valvomme tarkasti myymiemme tuotteiden laatua. AD-ketjun pitkäaikaiset asiakassuhteet ajoneuvoteollisuuden komponenttivalmistajien kanssa mahdollistavat sen, että alkuperäiset varaosat ovat osa liiketoimintaamme. EU-lainsäädäntö on myös selkeyttänyt käsiteviidakkoa: nykyään alkuperäisen varaosan määrittelee itse tuote, ei se minkä nimisessä tai värisessä pakkauksessa se myydään.

www.ad-finland.com

ProTruck

ProTruck on raskaan liikenteen ammattilaisten käyttöön suunniteltu tuoteperhe sekä myynnin ja markkinoinnin yhteistyökonsepti, joka on suunnattu raskaan kaluston varaosa- ja tarvikekauppaa tekeville yrityksille.

www.protruck.fi

Palaute