Yritys

40 vuotta kokemusta ja visioita

Vammalassa vuonna 1977 lausuttiin syntysanat Suomen ensimmäiselle Hankkijan maahantuomien ja myymien maatalouskoneiden huollolle. Isä ja poika, Unto ja Juha-Pekka Kiviniitty aloittivat korjaustoiminnan josta on edetty varmoin askelin kohti nykyistä toimintaa, liiketiloja Sastamalan Vammalassa ja Huittisissa. Toimintamme on vuosien kuluessa laajentunut ja monipuolistunut ja vetovastuu on siirtynyt Juha-Pekalle ja Kallelle. Tunnustuksena hyvin tehdystä työstä palkittiin yrityksemme vuonna 2000 Vuoden Yrittäjä palkinnolla.

"Kiven kovaa kokemusta ja vihreitä visioita", voisiko enää paremmin luonnehtia suuntaviivojamme nyt ja tulevaisuudessa? Osaavat alan ammattilaiset ja palvelujen monipuolisuus tulevat olemaan valttejamme tulevaisuudessa, mutta myös ekologiset arvot ja toimintamallit painavat muun muassa toimittajiamme ja toimintatapojamme valittaessa.

Toimintaa kahdessa kaupungissa

Kiviniityn auto- ja maatalouskonehuolto Oy:n toiminta ja sen laajeneminen ovat lähteneet puhtaasti asiakkaan tarpeista. Sekä Vammalan että Huittisten toimipisteen palvelut ovat profiloituneet asiakaslähtöisesti kummankin paikkakunnan tarpeiden mukaan. Vammalassa perinteinen auto- ja maatalouskonehuolto tulevat aina muodostamaan suuren osan toiminnastamme ovathan ne olennainen osa yrityksemme historiaa. Varaosat, työkalut, koneet ja laitteet alati uudistuvissa myymälöissämme muodostavat nyt ja tulevaisuudessa kasvavan osan toimintaamme. Huittisten toimipisteen valttina ovat edellä mainittujen palveluiden lisäksi raskaankaluston varaosat.

Sertifioitua toimintaa

Toimintaamme entisestään parantaaksemme aloitimme laatu- ja ympäristöjärjestelmän (toimintajärjestelmä) laatimisen keväällä 2006. Toimintajärjestelmämme on sertifioitu vuonna 2007 ja uudistettu kolme kertaa, vuosina 2010, 2013 ja viimeksi 2016 vastaamaan standardien ISO9001:2015 ja ISO14001:2015 tasoa.

Kiviniitty Oy:n käytössä olevaa toimintajärjestelmää sovelletaan auto- ja maatalouskonehuolto-, korjaus-, varaosa-, pesulapalveluihin sekä toimialueen työkalu-, kone- ja tarvikemyyntiin Vammalassa ja Huittisissa. Myös hinaus- ja autopesulapalvelumme kuuluvat toimintajärjestelmän piiriin.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkein asia nyt ja tulevaisuudessa, haluamme että meillä on osoituksena palvelukyvystämme ja ympäristötoiminnastamme käytössä ISO 9001:2015 sekä ISO 14001:2015 standardien vaatimusten mukaisesti laaditut järjestelmät, jota yhteisellä nimellä kutsutaan toimintajärjestelmäksi.

ISO 9001:2015 standardin kohta 8.3. tuotteen suunnittelu ja kehittäminen on rajattu tämän toimintajärjestelmän ulkopuolelle. Palvelutuotteen suunnittelu tapahtuu maahantuojien toimesta ja tuotteiden suunnittelu ja kehittämisvastuu on valmistajilla.

Laaja asiakaskunta voimavarana

Voimavaramme muodostavat hyvä asiakaskunta ja monipuolinen henkilökunta. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin maanviljelijät monien yhteistyövuosien takaa, kuin myös yksityiset asiakkaat, pk-yritykset, teollisuus ja valtio. Haluamme huolehtia asiakkaistamme ja heidän tyytyväisyydestään ja tämän vuoksi tarjoamme heidän käyttöönsä osaavan ja palveluhenkisen henkilökuntamme. Kun saman katon alle kootaan monen eri osa-alueen osaajia pystymme palvelemaan asiakkaita entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin

Palaute