ISO9001 ISO14001

Uusi Fuel kiillotuskone Milwaukeelta

22.9.2016

M18 FUEL -teknologian tehon, suorituskyvyn ja käyttöajan ansiosta Milwaukee® tuo nyt mullistavan uutuuden autoteollisuudelle.

Uusi johdoton M18 FUEL -kiillotuskone nopeussäädöllä on yli 1,2 kg johdollisia malleja kevyempi. Nopeussäädin ja liipaisin mahdollistavat täydellisen hallinnan. Kierrosnopeus on lähes 2200 kierrosta minuutissa, mikä riittää myös kaikkein vaativimpiin töihin. Kyseessä on maailman ensimmäinen johdoton laite, jonka teho riittää kokonaisen auton kiillotukseen yhdellä latauksella, kun maalipinta on tyydyttävässä tai hyvässä kunnossa pienin naarmuin.

"Kiillotuskoneet ovat ratkaisevan tärkeitä autojen kunnostuksessa. Koska nykyisten johdottomien koneiden teho ei riitä suurten kiillotuskohteiden viimeistelyyn, niissä joudutaan käyttämään hankalia johdollisia työkaluja. Johdon joutuu usein heittämään olkapään yli ja sitä joutuu siirtelemään, jotta se ei hankaa autoa ja naarmuta sitä. Tällainen alituinen johdon siirtely voi syödä valtavasti työaikaa", sanoo Milwaukee Toolin Trade Product Manager Thomas Møller. "Kolmen ainutlaatuisen innovaatiomme, harjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM-ION™ -akkupaketin ja älykkään REDLINK PLUS™ -elektroniikan avulla uusi M18 FUEL™ -kiillotuskone parantaa tuottavuutta ja tarjoaa johdollisia kiillotuskoneita vastaavaa suorituskykyä."

5,0 Ah:n REDLITHIUM-ION™ -akun ansiosta laitetta on kevyt liikutella. Täyteen ladattuna M18 FUEL™ -kiillotuskoneella voi kiillottaa kokonaisen auton. Fast Charger -pikalaturilla 5,0 Ah:n akku latautuu täyteen 40 % nopeammin – siten vaikkapa erityisen pitkissä kiillotustöissä tyhjentyneen akun pääsee vaihtamaan heti täyteen ladattuun. Tämä säästää runsaasti aikaa ja parantaa tuottavuutta.M18 FUEL™ -kiillotuskone on koko- ja teholuokkansa ainoa johdoton työkalu. Se on ergonomisesti muotoiltu ja sen nopeudensäätö, tasapaino ja keveys ovat erinomaiset. Nopeussäädön ja liipaisimen ansiosta laitetta on helppo hallita. Lähes 2200 kierrosta minuutissa tarkoittaa, että työkalu selviää vaativimmistakin töistä. Lisäksi suuri osa uuden kiillotuskoneen painosta on tyynyllä, mikä helpottaa laitteen oman painon hyödyntämistä työssä ja tekee käytöstä mukavampaa. Se helpottaa myös kattojen kaltaisten suurten pintojen keskiosien kiillottamista. Tuote on yli 1,2 kg kevyempi kuin johtavat johdolliset kilpailevat tuotteet, mikä keventää työskentelyä ja helpottaa kiillotuskoneen liikuttelua.

Uusi M18 FUEL™ kiillotuskone on yhteensopiva koko Milwaukee M18™ -järjestelmän kanssa, johon kuuluu yli 85 johdotonta, samaa litium-ioniakkua käyttävää tuotetta.

Tekniset tiedot

 

M18 FUEL -kiillotuskone (M18 FAP180-502X):

 

  • 360–2200 r/min
  • Levyn halkaisija: 180 mm
  • Vakionopeus
  • Nopeussäädin ja liipaisin
  • Lukituskytkin
  • Paino akkupaketin kanssa: 2,2 kg

 

Sisältö: Kaksi 5,0 Ah:n M18™ REDLITHIUM-ION™ -akkua, pikalaturi, kiillotustyyny, valkoinen kiillotussieni, oranssi kiillotussieni, lampaanvillatyyny, pölysuoja, D-kahva, AVS-sivukahva ja kantokotelo.

FAP