ISO9001 ISO14001

CarWash Sastamalaan!

9.5.2017

Kiviniitty CarWash myös Sastamalaan

Kiviniitty CarWash autopesula avataan alkusyksyllä 2017 Hyrkin liikenneympyrän läheisyyteen. Pesuhallista tulee samanlainen kun Huittisissa joulukuussa 2015 avattu Kiviniitty CarWash. Pesula on auki ympäri vuorokauden ja pesupuolen lisäksi pesulassa on toinen hallitila auton sisäpuhdistusta varten.

Pesupuolelle tulee uusinta tekniikkaa sisältävä WashTecin naarmuttamattomilla pehmoharjoilla varustettu pesukone, johon mahtuu jopa 2,9 metriä korkea ja 2,5 metriä leveä auto. Autopesun jättämä kokemus tulee varmasti muuttumaan, sillä pesulaan tulee uuden koneen mukana täysin uusia ominaisuuksia. Laavavaahto ja värimaailma jättävät pesusta puhtaan auton lisäksi myös hyvän mielen. Pesulassa voi valita eritasoisten pesujen lisäksi myös harjallisen ja harjattoman pesun väliltä.
Sisäpesuhallissa saa minuuttiveloituksella käyttää auton sisäpuhdistukseen imuria, tekstiilipesuria ja automaton pesulaitetta.

Autopesulan palvelut voi maksaa kortilla pesuhallin maksutolpalla, mutta pesuun pääset myös autosta nousematta ostamalla pesun mobiilisovelluksella. Pesuja voi ostaa Kiviniityn myymälästä ja pestä voi myös kuukausiveloitteisesti joko käytön mukaan tai kiinteällä kuukausimaksulla rajattomasti.

Laavavaahto (FoamSensation) YouTubessa

KiviniittyCarWash Sastamala

Rakennustyöt tontilla ovat jo alkamassa (kuva: Kiviniitty)

KiviniittyCarWash Huittinen
Ulkoisesti pesulasta tulee vastaava kun Huittisissa sijaitseva Kiviniitty CarWash (kuva: Kiviniitty)