ISO9001 ISO14001

TYÖKALUT työhön ja vapaa-aikaan

Kiviniityn valikoimista löydät kaikki tarvitsemasi työkalut. Vaihtoehtoja löytyy jokaiselta osa-alueelta kotitalouden tarpeista ammattimiesten vaatimukset täyttäviin työkaluihin. Kiviniitty kuuluu IKH työkalut -ketjuun, jonka valikoimaan kuuluu eri tuoteryhmiä, kuten käsi- ja sähkötyökalut, paineilmalaitteet, venetarvikkeet, puutarhatuotteet ja kiinnitystervikkeet. Tämän lisäksi valikoimissa on laajalti muiden toimittajien tuotteita ammattilaisten vaatimuksiin. Erityisen kattavat valikoimat löytyvät sähkötyökaluista, paineilmanaulaimista, kiinnitystarvikkeista ja käsityökaluista. Varastossa olevien tuotemerkkien lisäksi pitkäaikainen yhteistyömme eri toimittajien kanssa mahdollistaa myös muiden merkkien toimittamisen, mikäli sinulla on jokin tietty tarve.

KONEET kokeneelle

Käsityökalujen lisäksi Kiviniityltä saat tarvitsemasi koneet ja laitteet työhön kun työhön. Haet sitten hitsauskonetta, kompressoria, lämmitintä, pesuria, imuria tai jotakin erikoisempaa, niin olemme valmiit sen sinulle toimittamaan.

Näiden tuotteiden lisäksi meiltä löydät tikkaat ja rakennustelineet, trimmerit, lehtipuhaltimet, moottorisahat, työkalut puun ja metallin työstöön, rakennuskuivaimet sekä paljon muuta.

AUTOVARAOSAT ja tarvikkeet

Kiviniitty kuuluu Suomen ja koko Euroopan suurimpaan varaosaketjuun, joka myy ja markkinoi auton varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita. AD-ketjuun kuuluminen takaa, että valikoimistamme löytyy erittäin kattavasti varaosia autosi iästä välittämättä. Alkuperäisten varaosien lisäksi saat meiltä merkkikohtaiset varaosat Mercedes-Benz, Citroên, Honda ja Volvo-merkkeihin. AD-varaosaketjuun kuuluminen takaa edullisten hintojen lisäksi myös muhkean YkkösBonuksen kaikista ostoksista ja palveluistamme.

Varaosien lisäksi meiltä löydät usean eri merkin voiteluaineet, lisävarusteet kuten Webasto, Defa, Thule ja totta kai valikoimissamme on kattavasti autokemikaaleja, sekä muita autoilussa tarvittavia tarvikkeita.

Huittisten myymälästä löydät runsaan valikoiman raskaankaluston varaosia ja tarvikkeita. Tuotteita löytyy vetoautoihin ja perävaunuihin, kaikkiin valtamerkkeihin. Akselistoihin löytyy sekä alkuperäisvalmistajien, että tarviketoimittajien komponentteja. Asiantunteva henkilökuntamme on valmis auttamaan kaikissa tilanteissa.

VARAOSAT maalle ja urakointiin

Maatalouskoneiden varaosat löytyvät meiltä yhtä laajasti kuin autojen varaosat. Traktorien varaosien, tarvikkeiden ja maatalouskoneiden kulutusosien myyntiin erikoistuneeseen IKH varaosat-ketjuun kuuluminen takaa tämän. Jotta palvelumme olisi perusteellista, tarjoamme myös merkkikohtaisia varaosia useaan merkkiin. Valtra, John Deere, Sampo Rosenlew, Bobcat ja Hyundai varaosia löydät suoraan varastostamme.

Varaosien lisäksi meiltä löytyy kulutusterät, kauhan kynnet, voiteluaineet, maatalouskoneiden kulutusosat jne.

Koneiden hydrauliikka-asetelmat teemme molemmissa myymälöissä odottaessa.