ISO9001 ISO14001

AD -erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen kertaluotolla.

Laskulla, yhdessä tai useammassa erässä

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen vahvistat ostotapahtuman allekirjoituksellasi ja lasku ostoksestasi lähetetään sinulle postitse 16 päivän kuluttua ostotapahtumasta. Sinulla on lisäksi laskulla 14 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa laskun päiväyksestä, eli yhteensä 30 päivää korotonta maksuaikaa ostotapahtumasta.

Kertalaskun sijaan voit halutessasi hyödyntää myös joustavampaa erämaksumahdollisuutta. Lähetämme sinulle laskun mukana erämaksusopimuksen, jolloin voit maksaa ostoksesi annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivalla maksuajalla. Kertaluottosopimus Lindorffin tytäryhtiön Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan, kun allekirjoitat ja palautat sopimuksen laskulla mainitun kuukausierän eräpäivään mennessä sekä maksat ensimmäisen erän. Mikäli et palauta sopimusta määräajassa, edellytämme sinun maksavan ostoksesi koko summan kerralla.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20€ ja erämaksun luottokorko 22%. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 33,59%. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Maksutapa edellyttää suomalaisia henkilötietoja, 50−2000 euron ostosta ja 20 vuoden ikää.

Maksutavan tuottaa Lindorff Oy (www.lindorff.fi).

Tutustu yleisiin luottoehtoihin osoitteessa täällä.

Saat halutessasi myymälästä myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:
puh. 02 2700 550 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)
ma–pe 8–20 ja la 10–15
eramaksu@lindorff.fi

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot.

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi AD -erämaksun, pyydämme henkilötietojasi. Antamiesi tietojen perusteella varmistamme niiden oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä, tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan luoton myöntämiseen.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.